Börjar det bli dags för att renovera ditt badrum. Det kan vara ett rätt omfattande arbete med detta så planeringen är viktigt så att allt går enligt plan och att saker blir gjorda i rätt ordning.

Visst kan du renovera ditt badrum själv men det kanske tar mycket längre tid än om hantverkare kommer in och gör jobbet åt dig. Det är också viktigt att man gör rätt med tätskikt och allt som har med badrum att göra. Om det skulle bli en vattenskada och du har renoverat ditt badrum själv och det visar sig att det inte är gjort efter konstens alla regler så kan det bli svårt att få ut något på din försäkring.

Lej hantverkare som gör jobbet åt dig så blir det exakt som det är tänkt och allt underarbetet görs enligt de regler som finns för badrum. Se till att ta in experter när saker ska göras. Det sista som görs när alla skikt är gjorda är att kakla och även där så är det en fördel att anlita de som har kunskapen. Det går så mycket fortare och blir så mycket bättre när man låter experter utföra arbetet med kakling och klinkers i ett badrum.

Vi hoppas naturligtvis att allt går enligt de planer ni gjort för ert badrum och att ni snart ska få nyttja det nyrenoverade badrummet till fullo.