Har du nyligen renoverat ditt hem? Grattis! Känslan av ett nytt hem och en nystart är riktigt härlig. Nu har du det perfekta tillfället att inreda ditt hem precis som du vill och skapa förändring från hur det såg ut tidigare. För att inte fastna i gamla hjulspår är det viktigt att hitta inspiration och dekorera hemmet med nya föremål. Här hittar du de bästa tipsen!

Tänk på miljön

Innan du slänger ut alla gamla möbler och köper nytt är det en god idé att gå igenom vad du redan har. Bara för att hemmet är nyrenoverat behöver du inte slänga allt det gamla. Våga blanda gammalt och nytt och välj ut dina favoritmöbler och behåll dem. Slit-och-släng-samhället står för en stor andel av växthusutsläppen och genom att behålla flera av dina gamla möbler agerar du mer klimatsmart.

In med nya inredningsdetaljer

Självklart kan du addera nya härliga inredningsdetaljer till ditt nyrenoverade hem. Det kommer att ge en fräsch känsla i hemmet. Hos designhemmet.se hittar du massor med fina föremål som garanterat kommer att göra att ditt hem känns nytt. Speglar, vaser och lampor är bara några av många sorters inredningsföremål som du kan hitta här. När det kommer till mindre föremål bör du våga ta ut svängarna lite och välja något helt nytt.