Här kommer ett antal exempel på snygga och intressanta badrumslösningar för dig som funderar på att renovera.

En alternativ lösning på duschutrymmet är att använda en vägg som står fritt i rummet som stänkskydd. Skapar en extremt fri dusch samtidigt som man skyddar från direkt insyn och vatten som stänker.

Murade eller gjutna badkar ger en enorm möjlighet att göra badrummet mer personligt. Då har du friheten att själv välja den mosaik du vill ha i och kanske till och med på badkaret. Du kan själv variera färgglad mosaik och natursten för att nå din drömstil.

lyxigt rum med naturstenBänkskivor i betong ger en fin rustik men samtidigt stilren känsla. Kan lätt kombineras med träpanel och andra naturmaterial för att ge en vädrad look.

Arbeta med natursten, handfat i marmor eller kalksten skapar en mycket exklusiv känsla. Detta utan någon stor ökning på badrummets kostnad. Utöver det är golv i något av dessa material en otrolig kvalitetshöjning. I många fall kan man även använda det på väggarna istället för kakel. Om inte annat kan det vara passande för en brytande fondvägg.

Arbeta med linjer, ljusgråa och vita nyanser för att få ett stilrent och stramt badrum. Vitt fokus med ljusgrå natursten på golvet och en fondvägg. Arbeta med plattor eller natursten för att skapa mönster.

Bryt den vita trenden med svarta badrumsväggar. I kombination med bra belysning, möbler i varma trätoner och ett ljust golv behöver det inte bli mörkt. Kontroversiell stil som man antingen avskyr eller älskar.